Honey Mustard Chicken

Op zoek naar een smaakvolle maaltijd die in een handomdraai op tafel staat? Probeer dan dit heerlijke recept voor honing mosterd kip! Deze zoet-hartige lekkernij is perfect voor drukke dagen, want het staat binnen 30 minuten op tafel. Om de maaltijd compleet te maken, serveer je de honing mosterd kip met gele basmati rijst. Deze aromatische rijst past perfect bij de Honey Mustard Chicken.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
400 gram kipfilet
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl zout
VOOR HONING MOSTERD SAUS:
80 gram mayonaise
1 el crème fraîche
2 el grove mosterd
1 el olijfolie
1.5 el honing
1 el citroensap
1 tl knoflookpoeder
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de saus met mayonaise, crème fraiche, grove mosterd, honing, olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, peper een zout. Roer het, en zet het opzij.
Ingrediënten: 80g mayonaise 1 el crème fraîche 1.5 el grove mosterd 1 el olijfolie 2 el honing 1 el citroensap 1 tl knoflookpoeder Snufje peper Snufje zout
Done
2.

Snijd daarna in beide kipfilets verticaal en horizontaal inkepingen en breng het op smaak met knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder en zout
Ingrediënten: 400g kipfilet 1 tl knoflookpoeder 1 tl uienpoeder 1 tl paprikapoeder 1 tl zout
Done
3.

Lepel vervolgens de honing mosterd saus erop en bak het 15 minuten op 180 graden in de airfryer of 20-25 minuten in de oven op 180 graden. Maak het af met nog meer honing mosterd saus en verse peterselie. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *