Honey Musterd Salmon Rice Bowl
Deze Honey Mustard Salmon Rice Bowl is een heerlijk en voedzaam gerecht dat binnen 15 minuten op tafel kan staan. Een super makkelijk gerecht met sappige honing mosterd zalmfilet, groente en sriracha-mayo! Bovendien is het bereiden ervan in de Airfryer niet alleen eenvoudig, maar ook snel, waardoor het een ideale optie is voor drukke dagen waarop je weinig tijd hebt om te koken.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
200 gram rijst | |
0.25 komkommer | |
1 wortel | |
2 el edamame | |
1 rijpe avocado | |
1 tl sesamzaadjes | |
1 snufje gedroogde dille | |
VOOR ZALM MARINADE: | |
500 gram zalmfilet | |
1 el mosterd | |
1 el honing | |
2 el olijfolie | |
1 tl paprikapoeder | |
1 tl knoflookpoeder | |
1 tl peper | |
1 tl zout | |
VOOR SRIRACHA MAYO: | |
2 el srirachasaus | |
2 el mayonaise |
Bereidingswijze
1.
Kook als eerst de rijst. Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes, gooi ze in een kom en voeg mosterd, honing, olijfolie en de kruiden toe. Meng alles door elkaar en bak het 8 minuten op 180°C in de airfryer (of 15-20 minuten in de oven op 180°C).
Done
2.
Lepel daarna de rijst in een kom en voeg zalmfilet, komkommer, wortel, avocado, edamame, sriracha mayo, sesamzaadjes en gedroogde dille toe. Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord