Hot Biscoff

60 min

super makkelijk

1

De Hot Blondie en de Hot Brownie waren een groot succes, nu is het tijd voor mijn favoriet. De Hot Biscoff! Dit simpele dessert is nergens verkrijgbaar, daarom moest ik een beetje experimenteren. Het resultaat: Een perfect nagerecht! Check het recept voor deze overheerlijke Hot Biscoff.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram speculaaspasta
30 gram bloem
1 medium ei
1 eidooier
1 el suiker
1 tl vanille extract
1 tl bakpoeder
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Lepel als eerst 50 gram speculaaspasta op een folie. Vouw het daarna dicht, druk het plat en laat het 30 minuten invriezen.
Done
2.

Pak vervolgens een kom voeg één ei, één eidooier, suiker, vanille extract en een snufje zout toe. Mix dit goed door elkaar en voeg 200g speculaaspasta toe. Mix het weer en voeg bloem en bakpoeder toe. Meng daarna alles goed door elkaar
Done
3.

Pak een soufflé kommetje en vet vervolgens de vormpjes in met olie of boter. Bestrooi een beetje bloem en draai het kommetje zodat de hele binnenkant bedekt is met bloem.
Done
4.

Lepel daarna de helft van het beslag en voeg de ingevroren speculaaspasta toe. Lepel de rest van het beslag, vul ongeveer 3/4 van het vormpje (of 2 kleine vormpjes) en bak het daarna 13 tot 15 minuten op 180 graden.
Done
5.

Laat het 2 minuten afkoelen en draai het daarna op een bord om. Serveer het met een bolletje ijs. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *