Jalapeno Cheese Nuggets
Jalapeno cheese nuggets zijn meestal verkrijgbaar bij fastfoodrestaurants, maar wie zegt dat je het zelf niet kan maken? Deze Jalapeno cheese nuggets zijn super cheesy en super simpel! Lees het recept of bekijk de video voor deze overheerlijke jalapeno cheese nuggets.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
8 plakjes cheddar 1 pakje | |
0.5 jalapeno | |
100 gram bloem | |
100 gram paneermeel | |
50 gram panko broodkruimels | |
1 snufje zout | |
1 snufje peper | |
2 eieren |
Bereidingswijze
1.
Haal de cheddar uit de verpakking en stapel het op elkaar. Snijd de cheddar en jalapeño in stukjes, doe ze in een grote kom en smelt het. Ik heb gebruik gemaakt van de au bain marie methode

Done
2.
Laat het mengsel afkoelen en rol het op met behulp van een folie. Doe het voor 30 minuten in de koelkast. Haalt het uit de koelkast en verdeel het in 8 stukken. Maak er vervolgens balletjes van.

Done
3.
Haal de balletje eerst door het ei mengsel en dip het vervolgens in het meel. Vervolgens dip je het weer in het ei mengsel en bedek je het tot slot met paneermeel. Verwarm olie in een pan en bak de kaasnuggets een paar minuten tot het goudbruin is. Eet smakelijk!

Done
Geef een reactie