Kaas-ui knots

Geniet van hemelse smaken met onze sensationele Kaas-ui Knots! Deze verrukkelijke lekkernijen zijn omhuld met bladerdeeg en gevuld met een smeuïge mix van crème fraîche, ui, knoflook, kaas en een perfect uitgebalanceerde selectie van kruiden. Deze Kaas-ui knots zijn niet alleen super makkelijk te maken, maar ook onweerstaanbaar lekker!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
2 rollen bladerdeeg
2 medium uien
2 teentjes knoflook
1 el ongezouten boter
4 el crème fraîche
100 gram mozzarella
1 tl mosterd
1 klein ei
1 el verse peterselie
1 tl paprikapoeder
1 tl chilivlokken
1 tl Italiaanse kruiden
1 tl zout
VOOR KNOFLOOKBOTER:
1 el ongezouten boter
1 el verse peterselie
1 teentje knoflook

Bereidingswijze

1.

Snipper als eerst de ui en pers de knoflook, Fruit daarna de ui en knoflook en zet het opzij.
Ingrediënten: 1 el ongezouten boter 2 medium uien 2 teentjes knoflook
Done
2.

Doe daarna crème fraiche, mosterd, ui-knoflook mix, mozzarella, verse peterselie en de kruiden in een kom. Meng alles door elkaar en besmeer het op het bladerdeeg.
Ingredienten: 2 rollen bladerdeeg 4 el crème fraîche 100g mozzarella 1 tl mosterd 1 el verse peterselie 1 tl paprikapoeder 1 tl chilivlokken 1 tl Italiaanse kruiden 1 tl zout
Done
3.

Leg er vervolgens nog een rol bladerdeeg op en snij het met een pizzasnijder in lange reepjes. Draai het deeg, rol het op en besmeer ze daarna met geklutst ei.
Ingrediënten: 1 klein ei
Done
4.

Bak het 20 minuten op 180 graden in de oven, besmeer ze nog met knoflookboter en maak het af met verse peterselie. Eet smakelijk!
Voor knoflookboter: 1 el ongezouten boter 1 el verse peterselie 1 teentje knoflook
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *