Kadayif Biscoff Tiramisu

Kadayif Biscoff Tiramisu is een verrukkelijk dessert dat je absoluut moet proberen. Het is gemaakt met krokante kadayif deeg, dat een unieke textuur geeft aan het gerecht, en heeft een onweerstaanbare smaak van speculoospasta en speculooskoekjes. Het dessert is afgemaakt met gesmolten speculoospasta en pistachenoten.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
50 gram kadayif deeg
1 el ongezouten boter
250 ml verse slagroom
1 el speculoospasta
50 ml poedersuiker
6 speculooskoekjes
30 ml melk
GARNERING:
3 el gesmolten speculoospasta
0.5 el pistachenoten

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst het kadayif deeg in kleine stukjes. Smelt daarna boter in een pan en voeg de kadayif toe. Bak het 6 a 7 minuten goudbruin op middelhoog vuur en zet het opzij.
Done
2.

Klop vervolgens de slagroom met verse slagroom en poedersuiker. Voeg speculoospasta toe en mix het even.
Done
3.

Lepel de slagroom in kommetjes, haal de speculooskoekjes door melk en leg ze erbovenop. Maak nog een laag en voeg de overgebleven slagroom toe. Maak het af met gesmolten speculoospasta, kadayif en pistachenoten. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *