Korean Garlic Bread
De Koreaanse week is begonnen en het eerste recept is deze next level Garlic Bread! Een Koreaan knoflookbrood gevuld met zoete roomkaas en vervolgens gedompeld in knoflookboter. Dit moet je proberen! Check het recept voor deze overheerlijke Korean Garlic Bread.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
3 hamburgerbroodjes of Italiaanse bollen | |
VOOR ROOMKAAS VULLING: | |
120 gram roomkaas | |
2 el suiker | |
30 ml verse slagroom | |
VOOR KNOFLOOKBOTER: | |
120 gram ongezouten boter gesmolten | |
4 teentjes knoflook | |
1 handje peterselie | |
2 el melk | |
0.5 el mayonaise | |
0.5 el Parmezaanse kaas | |
1 medium ei |
Bereidingswijze
1.
Pak een hamburger broodje en snij het in 8 gelijke partjes. Maak daarna de roomkaas vulling met roomkaas, suiker en verse slagroom.
Done
2.
Roer het, en vul met behulp van een spuitzak de broodjes met roomkaasvulling. Maak vervolgens de knoflookboter met gesmolten boter, knoflook, peterselie, ei, Parmezaanse kaas en mayonaise.
Done
3.
Meng alles goed door elkaar en haal de broodjes door het mengsel. Maak het af met meer roomkaasvulling en bak ze in de oven voor 10 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord