Kuru Cacık

De Turkse kuru cacık moet je op tafel hebben! Het is een fris bijgerecht met yoghurt en komkommer. De Grieken noemen het tzatziki, en maken het met zure room en yoghurt. De smaken verschillen, maar ze zijn allebei heerlijk! Check het recept voor deze overheerlijke Kuru Cacık.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
0.5 komkommer
4 el Turkse yoghurt
3 el olijfolie
0.5 tl gedroogde munt
0.5 tl gedroogde dille
2 teentjes knoflook
1 snufje peper
2 tl zout

Bereidingswijze

1.

Rasp als eerst de komkommer grof en duw vervolgens met een lepel het vocht eruit.
Done
2.

Pak daarna een kom en voeg Turkse yoghurt, komkommer, knoflook, de kruiden en olijfolie toe. Meng alles door elkaar en maak het af met meer olijfolie. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *