Lemon Olive Oil Cake

70 min

makkelijk

8

Wil je een super moist cake maken? Stop met zoeken, want deze lemon olive oil cake is een gamechanger! Tip: Gebruik extra-virgin olijfolie voor een extreem moist cake. Check het recept voor deze overheerlijke Lemon Olive Oil Cake.

3.33 van 6 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram bloem
300 ml melk
3 medium eieren
300 ml olijfolie
250 gram suiker
2 citroenen (+ schil)
1 tl bakpoeder
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Pak een kom en voeg eieren, olijfolie, suiker, melk, citroensap en schil toe.
Done
2.

Meng alles door elkaar en voeg daarna bloem, bakpoeder en zout toe. Roer het weer door elkaar en giet het mengsel in een springvorm met bakpapier.
Done
3.

Voeg nog suiker toe en bak het voor 50 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven.
Done
4.

Bestrooi het als laatst nog met poedersuiker. Eet smakelijk!
Done

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *