Low Carb Taco

Dit mijn eerste koolhydraatarme recept en het was tegen mijn verwachting in super lekker. Deze taco’s worden gemaakt met een cheddar shell waardoor je het brood weg laat. Dit recept is oprecht fantastisch en super lekker! Heel handig als je op een koolhydraatarm dieet zit of simpelweg koolhydraten vermijd. Bekijk de video of lees het recept voor deze low carb taco’s.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
200 gram rundergehakt
1 el olijfolie
samurai saus optioneel
0.5 rode ui
100 gram cheddar
1 tomaat
1 blikje mais⁣
1 handje sla
Voor taco kruiden:
1 tl paprikapoeder
2 tl komijn
1 tl cayennepoeder
1 tl oregano
1 tl chillivlokken
1 tl zeezout
1 tl peper
snufje knoflookpoeder
snufje uienpoeder

Bereidingswijze

1.

Verhit de pan op hoog vuur en voeg de olijfolie toe. Bak het gehakt samen met de gesnipperde ui en voeg de taco kruiden toe. Mix dit goed door en bak het gehakt gaar.
Done
2.

Doe cheddar op een bakpapier en verplaats het op een bord. Smelt dit vervolgens in de magnetron (of oven) voor 1 minuut. Laat de cheddar een beetje afkoelen en buig het in een shell vorm door gebruik te maken van bijvoorbeeld een glas. Vul de shell met gehakt en voeg mais, sla en tomaat toe. Eet smakelijk!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.