Mac & Cheese Bites

Mac & cheese is een Amerikaans recept dat normaal gesproken wordt gemaakt met gesmolten kaas en bechamelsaus. Ik geef dit recept een twist en maak kleine bites die je kan serveren op een feestje of als bijgerecht. Bekijk de video of lees het recept voor deze lekker cheesy bites!

 

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

3 van 2 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram macaroni elleboog macaroni of andere kleine macaroni aangeraden
100 ml melk
100 gram mozzarella
75gram cheddar
1 el boter
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
70 gram roomkaas
2 el panko
1 ei

Bereidingswijze

1.

Kook de macaroni voor 10 minuten en doe het daarna in een kom.
Done
2.

Voeg wanneer de macaroni nog warm is boter, ei en roomkaas toe en roer het goed door. Voeg daarna de melk, cheddar, mozzarella, uienpoeder en knoflookpoeder toe en mix het weer goed door.
Done
3.

Smeer de mini muffin bakvorm in met olie en schep het macaroni mengsel hierin. Voeg als laatst mozzarella, cheddar en panko toe. Doe het daarna voor 15 tot 20 minuten in de oven of tot de zijkanten goudbruin worden. Haal ze uit de oven en laat ze rusten voor 5 minuten. Eetsmakelijk!
Done

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *