Mango Pancake

35 min

makkelijk

6

Op zoek naar een overheerlijk Aziatisch dessert dat op dit moment trending is? Probeer dan eens deze makkelijke Mango Pancake! Het is een populair dessert in de Aziatische keuken en wordt vaak geserveerd als afsluiter van een heerlijke maaltijd.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
2 rijpe mango's
VOOR BESLAG:
250 ml melk
50 gram bloem
30 gram maizena
2 el poedersuiker
3 medium eieren
1 snufje kurkumapoeder
VOOR VULLING:
300 ml verse slagroom
2 el poedersuiker
1 el vanille extract

Bereidingswijze

1.

Zeef als eerst bloem, maizena en poedersuiker in een kom en voeg daarna melk, eieren en een klein beetje kurkumapoeder toe voor een gele kleur.
Done
2.

Mix het even, lepel het beslag in een pan en bak op laag vuur aan beide kanten.
Done
3.

Maak daarna de slagroom, met verse slagroom, poedersuiker en vanille extract. Klop het en zet het opzij.
Done
4.

Schil de rijpe mango’s en snijd ze in dikke stukken. Leg het daarna op de pannenkoek, voeg de slagroom toe en vouw het strak op. Eet smakelijk! Tip: Laat ze 20 minuten invriezen.
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *