McChicken Kapsalon

Als je op zoek bent naar een lekker gerecht om te serveren tijdens de ramadan, dan moet je zeker de McChicken Kapsalon proberen. Dit gerecht is gevuld met knapperige kip, friet, kaas en sla, en wordt afgemaakt met de bekende McChicken saus. Deze Kapsalon is een feest voor de smaakpapillen! Waarom bestaat dit eigenlijk niet…?

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
400 gram kipfilet
250 ml karnemelk
4 plakjes cheddar
2 handjes friet
2 handjes sla
1 tl knoflookpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
1 tl peper
1 tl zout
VOOR BREADING:
200 gram cornflakes
1 tl knoflookpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
1 tl peper
1 tl zout
VOOR SAUS:
3 el yogoniase
2 tl poedersuiker
1.5 tl uienpoeder

Bereidingswijze

1.

Sla als eerst de kipfilet plat en snij het daarna in tweeën. Doe het in een kom en voeg karnemelk en kruiden toe. Laat het vervolgens 30 minuten marineren in de koelkast.
Done
2.

Gooi daarna de cornflakes en de kruiden in een foodproccesor. Maal het fijn en haal de kip erdoorheen. Bak het vervolgens 25 minuten in de airfryer op 190 graden of 35-45 minuten op 180 graden in de oven (halverwege omdraaien).
Done
3.

Maak ondertussen de McChicken saus met yogonaise, poedersuiker en uienpoeder. Meng alles door elkaar en zet het opzij.
Done
4.

Neem daarna een schaal en verdeel de friet, kaas en kip erover. Bak het even in de oven en maak het af met sla, saus en sesamzaadjes. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *