McChicken Wrap

Probeer deze heerlijke McChicken wrap met zelfgemaakte McChicken saus. Een super makkelijk recept met krokante kip in de airfryer, cheddar sla en natuurlijk de McChicken saus in een tortilla. Deze gezonde variatie moet je proberen!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
400 gram kipfilet
3 plakjes cheddar
3 handjes sla
VOOR MARINADE:
250 ml karnemelk
2 tl knoflookpoeder
2 tl paprikapoeder
2 tl cayennepeper
1 tl peper
1 el zout
VOOR BREADING:
200 gram cornflakes
1 tl knoflookpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
1 tl peper
1 tl zout
VOOR MCCHICKEN SAUS:
3 el yogoniase
2 tl poedersuiker
1.5 tl uienpoeder

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de marinade met karnemelk, paprikapoeder, cayennepeper, knoflookpoeder, peper en zout. Meng alles door elkaar, gooi de kip erin en laat het minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
Done
2.

Maak onder tussen de mcchicken saus met yogoniase, poedersuiker en uienpoeder. Meng alles door elkaar en zet het opzij. Gooi vervolgens cornflakes, paprikapoeder, cayennepeper, knoflookpoeder, peper en zout in een food processor en maal het fijn.
Done
3.

Haal de kip door de breading en bak het 20 minuten op 180 graden in de airfryer of 30-35 minuten in de oven op 180 graden (halverwege omdraaien). * Of frituur de kip 5 a 6 minuten op 180 graden.
Done
4.

Beleg als laatst de tortilla met, sla, plakje cheddar, mcchicken saus en kip. Vouw het dicht en maak het af met nog meer saus. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *