McDonald’s Chili Chicken

Nu kun je thuis genieten van de smaak van de iconische Mcdonald’s Chili Chicken, bereid in de airfryer of oven. Met dit eenvoudige recept hoef je niet langer de deur uit om te genieten van de geweldige smaak van de Mcdonald’s Chili Chicken.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
300 gram kipdijfilet
4 hamburgerbroodjes
4 handjes sla
4 el chilisaus
VOOR MARINADE:
250 ml karnemelk
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
1 el zout
VOOR BREADING:
100 gram cornflakes
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
1 tl peper
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de marinade met karnemelk, knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder, cayennepeper en zout. Meng alles door elkaar, voeg de kipdijfilet toe en laat het minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
Done
2.

Doe ondertussen de cornflakes, knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout in een foodproccesor en maal het fijn.
Done
3.

Haal de kip door de breading en bak het 20 minuten in de airfryer op 180 graden. Besmeer de broodjes met mayo en toast ze goudbruin. Beleg ze daarna met chilisaus, sla en kip. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *