Mini Corndogs

Deze Mini Corndogs zijn enorm simpel te maken en erg lekker. Ze zijn super knapperig dankzij de panko en makkelijk te eten. Serveer het samen met je favorieten sauzen tijdens een feestje of als bijgerecht. Check het recept voor deze heerlijke Mini Corndogs.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
200 gram mini knakworstjes
120 gram bloem
200 ml melk
100 gram panko
1 medium ei
1 tl suiker
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Prik eerst de knakworstjes aan tandenstokers en bak ze daarna op middelhoog vuur voor 3 minuten.
Done
2.

Pak vervolgens een kom en voeg bloem, ei, suiker, zout en melk toe. Mix dit samen tot een dik beslag.
Done
3.

Haal de knakworst eerst door het beslag en daarna de panko. Frituur het als laatst op 180 graden voor 4-5 minuten of tot ze goudbruin zijn. Serveer het warm met chilisaus of ketchup. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *