Mini Feta Börek

Dit is misschien wel het makkelijkste recept wat ik ooit heb gemaakt! Voor mij is deze mini feta börek een belangrijke speler op de ontbijttafel. Met feta kaas en peterselie tussen het bladerdeeg en daar bovenop nog sesam/zwarte komijn mix, is dit deeggerecht een mix van Turkse simit en börek. Natuurlijk gaat dit super goed samen met Turkse thee 🙂 Bekijk de video of lees het recept voor deze Mini Feta Börek.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
4 plakjes bladerdeeg
50 gram fetakaas
1 handje peterselie
1 ei
3 el sesam
3 el zwarte komijn
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Verpletter als eerst de fetakaas en voeg peterselie en zout toe. Meng dit goed door elkaar en lepel het met een theelepel op een plakje bladerdeeg.
Done
2.

Bedekt het met nog een plakje bladerdeeg en verdeel het in 4 stukken. Druk de randjes plat met een vork en dip het daarna in ei en zwarte komijn/sesam mix.
Done
3.

Doe ze als laatst voor 20 minuten op 200 graden in de oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *