Mocro Loaded Nachos

Ervaar een culinaire fusie als nooit tevoren met onze Mocro Loaded Nachos, waar de Marokkaanse en Mexicaanse keukens samenkomen in een smaakvolle symfonie. Proef de sappige merguez, de pittige toets van harissa, en knapperige nachos die samen een onweerstaanbaar trio vormen. Deze smaakvolle nachos worden geaccentueerd met een perfecte balans tussen zure room en de romigheid van guacamole.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
150 gram nachos
350 gram runder merguez
3 el olijfolie
1 kleine ui
1 tl harissa
50 gram mozzarella
VOOR KAASSAUS:
100 gram geraspte cheddar
100 ml kookroom
1 tl bloem
1 snufje zout
VOOR GUACAMOLE:
1 rijpe avocado
1 el verse koriander
1 el jalapenos
1 teentje knoflook
0.5 limoen
1 snufje zout
Garnering:
1 el zure room
0.5 limoen
1 el jalapenos
1 el verse koriander

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de guacamole, prak de avocado met een vork en snijd de koriander, jalapenos en knoflook in kleine stukjes. Voeg limoensap en een snufje zout toe en meng alles goed door elkaar.
Voor guacamole: 1 rijpe avocado 1 el verse koriander 1 el jalapenos 1 teentje knoflook 1/2 limoensap 1 snufje zout
Done
2.

Snipper de ui en voeg olijfolie, ui en harissa toe in een pan, fruit het even, gooi de merguez erin en bak het gaar. Bestrooi het daarna met mozzarella en laat even smelten op laag vuur.
Ingrediënten: 350g runder merguez 3 el olijfolie 1 kleine ui 1 tl harissa 50g geraspte mozzarella
Done
3.

Maak vervolgens de kaassaus met kookroom, cheddar, bloem en zout. Roer het goed door elkaar en laat het even koken op laag vuur.
Voor kaassaus: 100g geraspte cheddar 100 ml kookroom 1 tl bloem Snufje zout
Done
4.

Gooi de nachos in een schaal of kommetje en maak het af met nachos, merguez , jalapeno, verse koriander, zure room en guacamole. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 150g nachos Garnering: 1 el zure room 1/2 limoensap 1 el jalapenos 1 el verse koriander
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *