Nutella Banaan Bladerdeeg

De eenvoud van dit recept zal je verbazen! Banaan en Nutella worden feilloos verpakt in bladerdeeg reepjes, resulterend in een verrukkelijke lekkernij. Deze heerlijke traktatie is niet alleen smaakvol, maar ook snel en gemakkelijk te bereiden, waardoor het perfect is voor last-minute verlangens naar iets lekkers.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
3 rijpe bananen
2 el Nutella
1 rol bladerdeeg 300g
1 medium ei
50 gram melkchocolade
1 el gemalen hazelnoten

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst de bovenkant van de bananen, verplaats ze in een ovenschaal met bakpapier en vul ze met Nutella. Laat ze 10 minuten invriezen.
Ingrediënten: 3 rijpe bananen 2 el Nutella
Done
2.

Snijd daarna het bladerdeeg in dunne lange reepjes en wikkel het om de bananen.
Ingrediënten: 1 rol bladerdeeg
Done
3.

Besmeer ze met geklutst ei en bak het 20 minuten op 200 graden in de oven. Maak het af met gesmolten melkchocolade en gemalen hazelnoten. Eet smakelijk!
Topping: 1 medium ei 50g melkchocolade 1 el gemalen hazelnoten
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *