Nutella Brioche Brood

Heerlijk genieten van een onweerstaanbaar Nutella Brioche Brood! Dit super zachte brood, rijkelijk gevuld met Nutella, is de ultieme traktatie voor elke Nutella-liefhebber. Met een perfecte balans tussen gemak en smaak, is dit recept een absolute must-try voor zowel beginners als ervaren bakkers.

 

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram bloem
120 ml warme melk
3 el suiker
2 tl instant gist
50 gram zachte boter ongezouten
4 el nutella
1 klein ei

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst het deeg met bloem, gist, suiker, warme melk en boter. Meng A alles door elkaar, kneed het deeg een paar minuten en laat het daarna 1 uur rijzen op kamertemperatuur.
Ingrediënten: 250g bloem 120 ml warme melk 3 el suiker 2 tl instant gist 50g ongezouten boter
Done
2.

Rol vervolgens het deeg op, snijd het in 4 stukken en rol het uit met een deegroller. Voeg ongeveer 1 eetlepel Nutella toe, vouw het op en snij inkepingen.
Ingrediënten: 4 el Nutella
Done
3.

Verplaats ze in een ovenschaal en laat het nog een half uur rijzen. Besmeer ze daarna met geklust ei en bak het als laatst 20 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 1 klein ei
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *