Nutella Cacao Bom

Deze Nutella Cacao Bom met zelfgemaakte deeg is mijn nieuwe verslaving! Een perfect recept voor de feestdagen! Check het recept voor deze overheerlijke Nutella Cacao Bom.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
8 el Nutella of Speculaaspasta
100 ml lauw water
30 ml zonnebloemolie
150 gram bloem
1 el suiker
2 el cacaopoeder

Bereidingswijze

1.

Voor het deeg heb je water, zonnebloemolie, bloem, suiker en cacaopoeder nodig. Meng alles goed door elkaar, voeg nog een beetje water toe en kneed het deeg voor een paar minuten.
Done
2.

Laat het 20 minuten rusten, verdeel het deeg daarna in 8 stukjes en rol balletjes het met je handen. Rol het vervolgens plat met een deegroller en lepel 1 eetlepel speculaaspasta of Nutella.
Done
3.

Vouw het op elkaar, verwijder het deeg dat uitsteekt en knijp de onderkant goed dicht. Bak het als laatst voor 6 minuten op 220 graden in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *