Nutella Cacao Bom
Deze Nutella Cacao Bom met zelfgemaakte deeg is mijn nieuwe verslaving! Een perfect recept voor de feestdagen! Check het recept voor deze overheerlijke Nutella Cacao Bom.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
8 el Nutella of Speculaaspasta | |
100 ml lauw water | |
30 ml zonnebloemolie | |
150 gram bloem | |
1 el suiker | |
2 el cacaopoeder |
Bereidingswijze
1.
Voor het deeg heb je water, zonnebloemolie, bloem, suiker en cacaopoeder nodig. Meng alles goed door elkaar, voeg nog een beetje water toe en kneed het deeg voor een paar minuten.
Done
2.
Laat het 20 minuten rusten, verdeel het deeg daarna in 8 stukjes en rol balletjes het met je handen. Rol het vervolgens plat met een deegroller en lepel 1 eetlepel speculaaspasta of Nutella.
Done
3.
Vouw het op elkaar, verwijder het deeg dat uitsteekt en knijp de onderkant goed dicht. Bak het als laatst voor 6 minuten op 220 graden in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord