Papkarosa
Dit is de Papkarosa (paprika, kaas en rode saus), mijn favoriete midnight snack! Een heerlijk gerecht dat binnen 15 minuten al op tafel ligt. Check het recept voor deze overheerlijke Papkarosa.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
4 groene puntpaprika's | |
1 el ongezouten boter | |
0.5 el bloem | |
80 ml melk | |
1 handje mozzarella | |
1 snufje zout | |
1 snufje gedroogde munt | |
VOOR SAUS | |
0.5 el ongezouten boter | |
0.5 tl paprikapoeder |
Bereidingswijze
1.
Snijd de puntpaprika's in grote stukjes. Pak daarna een pan, zet het vuur op middelhoog en voeg boter toe.

Done
2.
Voeg vervolgens de paprika toe en bak het voor 2 minuten. Lepel daarna 1/2 el bloem en voeg de melk toe.

Done
3.
Roer het goed door voor een paar minuten en strooi 1 handje mozzarella. Zet het vuur uit en laat de mozzarella langzaam smelten.

Done
4.
Pak nog een pan en smelt de boter hierin. Voeg paprikapoeder toe en roer het even door. Giet de saus als laatst over het gerecht en maak het af met gedroogde munt. Eet smakelijk!

Done
Geef een reactie