Pasta Scampi

In dit recept laat ik je zien hoe je pasta scampi maakt. Dit is een erg simpel recept en de garnalen smaak komt goed naar voren. Ik raad dit recept zeker aan als je zin hebt in een snelle pasta. Bekijk de video of lees het recept voor deze lekkere pasta scampi.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

3 van 7 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram pasta naar keuze
300 gram garnalen
250 ml verse slagroom
100 gram verse spinazie
1 scheutje pastawater krijg je tijdens het koken
1 el ongezouten boter
1 tl peper
zout

Bereidingswijze

1.

Bak eerst de pasta en zet een soeplepel pastawater apart. Snipper de ui en pers de knoflook.
Done
2.

Verhit wat olie in de pan en voeg hier de gesnipperde uien en knoflook aan toe. Voeg daarna de scampi erbij en kook deze tot ze gaar zijn. Doe hierbij de slagroom, boter, kruiden en spinazie. Roer dit goed door elkaar. Tot slot voeg je de pasta en het pastawater toe en hussel je dit door elkaar. Eet smakelijk!
Done

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *