Pesto Chicken Explosion

Na twee heerlijke explosion recepten moest ik er ook één met pesto maken. Dit misschien wel het perfecte bijgerecht! Een vol bladerdeeg met een heleboel kruiden erin. Check de video of lees het recept voor deze overheerlijke Pesto Chicken Explosion.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
VOOR KIP:
400 gram kipfilet
1 tl cayennepeper
1 tl gemalen komijn
1 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl Italiaanse kruiden
3 tl zout
0.5 gele paprika
0.5 rode paprika
0.5 medium ui
1 el ongezouten boter
VOOR BLADERDEEG:
1 pak bladerdeeg 270 gram
4 plakjes cheddar
3 el pesto
1 el sesam

Bereidingswijze

1.

Pak een pan en voeg olijfolie en kipfilet toe. Bak de kip voor een paar minuten en voeg daarna de kruiden, pesto, ui, paprika en boter toe. Bak de kip daarna goed gaar.
Done
2.

Rol vervolgens het bladerdeeg uit en leg er plakjes cheddar kaas op. Voeg nog meer pesto toe en lepel de kip hierop.
Done
3.

Snijd de zijkanten 2 cm dik en vlecht het bladerdeeg. Besmeer het met eigeel en strooi een beetje sesam eroverheen. Bak het het daarna voor 20 - 25 minuten op 200 graden. Eet smakelijk!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.