Pesto Puffs

Iedereen weet wel dat bladerdeeg een lifesaver is, vooral in de Ramadan. Daarom hou ik het simpel, ik had eerder al een pizza gemaakt van bladerdeeg en deze pesto puffs zijn net zo lekker. Als je vandaag inspiratieloos bent, heb je al met een paar ingrediënten een iftar recept! Lees het recept of bekijk de video voor deze overheerlijke Pesto Puffs.

4 van 3 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
4 plakjes bladerdeeg
4 cherrytomaten
80 gram mozzarella
60 gram pesto
1 tl oregano

Bereidingswijze

1.

Leg 4 plakjes bladerdeeg op en bakplaat met bakpapier en snijd ze in vierkantjes (niet te diep snijden). Prik ze vervolgens met een vork en besmeer het met pesto.
Done
2.

Verdeel de pesto goed en voeg de gesneden cherrytomaten toe. Besmeer de zijkanten met geklopt ei en doe ze voor 10 minuten in de oven op 180 graden.
Done
3.

Haal ze ui de oven en voeg mozzarella en oregano toe. Doe ze nog voor 5 minuten in de oven en je het een simpele pesto pizza. Eet smakelijk!
Done

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.