Pide Puffs

Vandaag heb ik de makkelijkste pide ooit gemaakt. Deze pide met sucuk en mozzarella is natuurlijk niet het authentieke pide recept. Als je niet lang in de keuken wil staan en minimaal bezig wil zijn, is dit het recept voor jou! Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke Pide Puffs.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
6 plakjes bladerdeeg
6 plakjes sucuk of meer
150 gram mozzarella
1 eidooier
1el gesmolten boter
VOOR BLOEMMENGSEL
1 el bloem
2 el water

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst een bloemmengsel met bloem en water en besmeer het mengsel op het randje van het bladerdeeg. Leg het deeg op elkaar (zie video) zodat het blijft pakken.
Done
2.

Strooi een beetje bloem over het bladerdeeg en rol het plat. Besmeer het met gesmolten boter en voeg mozzarella toe.
Done
3.

Vouw nu als eerst de bovenkant, daarna de zijkanten en als laatst de onderkant van het deeg. Besmeer de randen met eigeel en voeg sucuk toe. Doe ze als laatst voor 15 minuten in de oven op 180°C. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *