Pili Pili Chicken

Deze Pili Pili Chicken is pittig, sappig en smaakvol! Heerlijk met zure room en pittige rijst!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 kg kippenvleugels
VOOR SAUS
1 kleine ui
4 teentjes knoflook
2 el citroensap
0.5 el citroenrasp
2 el gedroogde pili pili peper
3 rode pepers
1 el tomatenpuree
2 tl paprikapoeder
2 tl oregano
1 tl suiker
1 tl zout
1 el natuurazijn
4 el water
5 el zonnebloemolie

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de saus met ui, knoflook, rode peper, gedroogde pili pili peper, citroenrasp, citroensap, tomatenpuree, olie, water, kruiden, suiker en azijn.
Done
2.

Mix het, besmeer de helft van de saus op de kippenvleugels en laat het 30 minuten marineren in de koelkast.
Done
3.

Grill ze daarna aan beide kanten en besmeer vervolgens de rest van de saus op de kippenvleugels. Bak ze als laatst 20 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *