Pistache Croissants
Deze croissants zijn gevuld met een verrukkelijke pistachevulling en zijn perfect voor een ontbijt, brunch, lunch of gewoon als dessert!
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
6 roomboter croissants | |
VOOR PISTACHEVULLING | |
150 gram pistachenoten | |
50 gram zachte boter | |
75 gram poedersuiker | |
1 tl vanille extract | |
1 eidooier | |
0.5 el maizena | |
10 ml melk | |
1 snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Maal als eerst de pistachenoten fijn. Pak daarna een kom en voeg zachte boter, poedersuiker, eidooier, melk en vanille extract toe.
Done
2.
Mix het en voeg pistachenoten, maizena en zout toe. Meng alles door elkaar en spuit het mengsel op de croissants. Spuit het ook erbovenop, bestrooi het met grove pistachenoten en bak het 15 minuten op 160°C in de oven. Geniet ervan!
Done
Geef een antwoord