Pistache Croissants

Deze croissants zijn gevuld met een verrukkelijke pistachevulling en zijn perfect voor een ontbijt, brunch, lunch of gewoon als dessert!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
6 roomboter croissants
VOOR PISTACHEVULLING
150 gram pistachenoten
50 gram zachte boter
75 gram poedersuiker
1 tl vanille extract
1 eidooier
0.5 el maizena
10 ml melk
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Maal als eerst de pistachenoten fijn. Pak daarna een kom en voeg zachte boter, poedersuiker, eidooier, melk en vanille extract toe.
Done
2.

Mix het en voeg pistachenoten, maizena en zout toe. Meng alles door elkaar en spuit het mengsel op de croissants. Spuit het ook erbovenop, bestrooi het met grove pistachenoten en bak het 15 minuten op 160°C in de oven. Geniet ervan!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *