Pizza Puffs
Thuis pizza maken is niet altijd makkelijk, je moet het deeg zelf maken en het laten rijzen duurt lang. In dit recept laat ik zien hoe je met bladerdeeg simpele pizza’s kan maken. Lees het recept of bekijk de video om deze pizza te maken.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
4 plakjes bladerdeeg | |
40 gram geraspte mozzarella | |
14 plakjes sucuk | |
2x knakworsten | |
0.25 rode paprika | |
0.5 groene peper | |
1 ei |
Voor tomatensaus:
0.5 el tomatenpuree Ik gebruik salca(turkse tomatenpuree) | |
1 tl oregano | |
2 el olijfolie | |
40 ml water | |
1 snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Pak een kom en voeg tomatenpuree, zout, oregano, olijfolie en water toe. Mix dit goed door en zet de tomatensaus apart.

Done
2.
Leg de plakjes bladerdeeg op de bakplaat. Snijd licht aan de binnenkant van het bladerdeeg een vierkant en prik het met een vork.

Done
3.
Pak ongeveer een halve eetlepel tomatensaus en verdeel deze over de binnenste vierkant van het bladerdeeg. Voeg nog sucuk, worst, paprika en peper (of toppings naar keuze) toe. Smeer de randen van het bladerdeeg met ei en doe het voor 10 minuten in de oven op 180 graden.

Done
4.
Haal de pizza na 10 minuten uit de oven en strooi een handje mozzarella. Doe de pizza nog voor 5 minuten in de oven. Eet smakelijk!

Done
Geef een antwoord