Pizza Stromboli

De ronde pizza kennen we allemaal wel, maar ken jij ook de opgerolde pizza? In dit recept ga ik je laten zien hoe je pizza stromboli maakt. Deze italiaanse lekkernij is simpel te maken en het proberen waard. Lees nu het recept of bekijk de video om de pizza stromboli te maken.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 pizzadeeg 400g
4 el pizzasaus
10 plakjes salami
12 plakjes sucuk
100 gram mozzarella
handje peterselie
1 tl oregano
1 ei
dipsaus
3 el Griekse yoghurt of Turkse
1 el limoensap
0.25 peper
0.25 zout
0.5 tl dille

Bereidingswijze

1.

Rol het pizzadeeg en smeer de pizzasaus erop met de achterkant van een lepel. Voeg daarna de salami, sucuk en kaas toe op het pizzadeeg.
Done
2.

Vouw het deeg aan een kant en probeer het zo strak mogelijk op te rollen. Smeer de bovenkant van het deeg met losgeklopte ei en strooi er mozzarella, peterselie en oregano op. Snijd als laatst ongeveer om de 3 cm inkepingen op de bovenkant van het deeg. En doe het in de oven voor 15 minuten op 200 graden.
Done
3.

Voor de dipsaus voeg je yoghurt, limoen, zout, peper en dille toe. Mix het tot een geheel en serveer het samen met de pizza. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *