Potato Manti

Deze Potato manti is met bladerdeeg en aardappelvulling. Dit super makkelijke partyrecept moet je proberen! Check het recept voor deze heerlijke Potato Manti.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
10 plakjes bladerdeeg
4 el zonnebloemolie
1 medium ui
1 el tomatenpuree
4 medium aardappelen
1 tl paprikapoeder
0.5 tl peper
0.5 tl zout
VOOR KNOFLOOKYOGHURT:
200 gram yoghurt
2 teentjes knoflook
1 snufje zout
VOOR SAUS:
1 el ongezouten boter
1 tl paprikapoeder

Bereidingswijze

1.

Kook als eerst de aardappelen voor 15 minuten en stamp ze. Pak vervolgens een pan en voeg zonnebloemolie en ui toe. Fruit dit voor even en gooi daarna de kruiden en de aardappelpuree erin. Bak het voor een paar minuten en zet het apart.
Done
2.

Snijd daarna het bladerdeeg in stukjes, vul ze met het aardappelmengsel en rol ze op. Besmeer de ovenschaal met zonnebloemolie, leg de manti erin en bak het voor 25 minuten op 180 graden in de oven.
Done
3.

Maak vervolgens de saus met boter en paprikapoeder. Lepel daarna eerst de knoflookyoghurt erop en giet vervolgens de saus eroverheen. Maak het af met verse peterselie. Eet smakelijk!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.