Raffaello Knots

Geniet van deze heerlijke Raffaello knots! Deze verrukkelijke lekkernijen zijn gemaakt van bladerdeeg, gevuld met een verrukkelijke mix van kokospasta, geraspte witte chocolade en gemalen hazelnoten. Eenvoudig te maken en toch onweerstaanbaar lekker, deze Raffaello knots zijn perfect voor elke gelegenheid.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
2 rollen bladerdeeg
200 gram kokospasta
100 gram witte chocolade
50 gram gemalen hazelnoten
1 el kokosrasp
1 klein ei

Bereidingswijze

1.

Begin door kokospasta gelijkmatig op het bladerdeeg te verdelen, gevolgd door hazelnoten, witte chocolade en kokosrasp. Leg vervolgens een tweede rol bladerdeeg erop, druk het stevig aan en snijd het geheel in lange reepjes met een pizzasnijder.
Ingredienten: 2 rollen bladerdeeg 200g kokospasta 100g witte chocolade 50g gemalen hazelnoten 1 el kokosrasp
Done
2.

Draai de reepjes, rol het op en besmeer ze met geklutst ei. Bak ze ten slotte gedurende 20 minuten op 180 graden in de oven. Maak het af met gesmolten witte chocolade, witte chocolade en hazelnoten. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *