Raffaello Trés Leches

35 min

super makkelijk

6

De (fake) Biscoff Trés Leches was een succes, en daarom heb ik een nieuwe variatie gemaakt! Deze Trés Leches met Raffaello is een echte aanrader! Een super makkelijk nagerecht en ook nog eens heel licht. Check het recept voor deze overheerlijke Raffaello Trés Leches.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
450 gram boerencake
75 ml kokosmelk
25 ml volle melk
25 ml koffiemelk
VOOR KOKOSLAAG:
100 gram witte chocolade
100 gram kokospasta
VOOR SLAGROOM:
250 ml verse slagroom
1 el poedersuiker
GARNERING:
3 el geraspte kokos
2 el gemalen amandelen
6 Raffaello's

Bereidingswijze

1.

Pak een ovenschaal en kruimel de boerencake hierin. Druk het daarna plat met een lepel en giet kokosmelk, volle melk en koffiemelk eroverheen. Laat het vervolgens even intrekken.
Done
2.

Pak nog een kom en voeg gesmolten witte chocolade en kokospasta toe. Roer het goed door elkaar, giet het over de cake en laat het 10 minuten invriezen.
Done
3.

Klop ondertussen de slagroom met poedersuiker en besmeer het goed over de cake. Bestrooi het daarna met geraspte kokos en maak het af met gemalen amandelen en Raffaello’s. Geniet ervan!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.