Salmon & Rice Bowl

Dit recept met zalmfilet en rijst is op dit moment Trending. Daarom moest ik het ook proberen! Eerlijk gezegd had ik geen hoge verwachtingen, maar ik kan jullie garanderen dat de sushi lovers dit gerecht heerlijk gaan vinden. Check het recept voor deze overheerlijke Salmon & Rice Bowl.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
300 gram zalmfilet
250 gram rijst ik heb voorgestoomde rijst gebruikt
1 el olijfolie
1 snufje peper
1 snufje zout
2 el sojasaus
0.5 el maple syrup optioneel
2 el srirachasaus
2 el mayonaise
zeewiervellen
TOPPING:
Avocado
Bosui

Bereidingswijze

1.

We gaan eerst de zalmfilets bakken, giet er olijfolie overheen en bestrooi ze met zout en peper (doet dit aan beide kanten).
Done
2.

Vouw daarna de folie dicht en doe het voor 15 tot 20 minuten op 200 graden in de voorverwarmde oven. Kook ondertussen de rijst (ik heb voorgestoomde rijst gebruikt).
Done
3.

Haal de zalmfilets uit de oven en prak ze met een vork, Voeg vervolgens de rijst toe en meng het goed door elkaar.
Done
4.

Leg daarna twee ijsblokjes en een bakpapier bovenop. Doe het voor 1 minuut in de magnetron en voeg sojasaus, maple syrup, srirachasaus en mayonaise toe.
Done
5.

Roer het weer goed door elkaar en maak het af met avocado, bosui en natuurlijk zeewier. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *