San Sebastian Cheesecake

Ontdek de verrukkelijke smaak van de San Sebastian Cheesecake, ook wel bekend als de Basque Cheesecake! Deze romige cheesecake, met zijn unieke gekarameliseerde bovenlaag, is een waar genot voor de smaakpapillen. De verbrande randen geven deze heerlijke traktatie een onweerstaanbare textuur en diepte van smaak. Probeer het met zelfgemaakte chocoladesaus!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
500 gram roomkaas
200 gram suiker
150 ml verse slagroom
3 medium eieren
10 gram bloem
1 tl maizena
VOOR CHOCOLADESAUS:
200 ml water
200 ml melk
200 gram suiker
2 el bloem
2 el cacaopoeder
50 gram pure chocolade

Bereidingswijze

1.

Voeg als eerst roomkaas en suiker toe in een kom en meng het goed door elkaar. Gooi de eieren één voor één erin en roer het door elkaar.
Ingrediënten: 500g roomkaas 200g suiker 3 medium eieren
Done
2.

Giet vervolgens verse slagroom erin en zeef de bloem en maizena. Roer het weer en zeef het beslag.
Ingrediënten: 150 ml verse slagroom 10g bloem 1 tl maizena
Done
3.

Bedek daarna de springvorm met bakpapier, giet het beslag erin en bak het 35 tot 40 minuten op 220 graden in de oven.
Done
4.

Maak ondertussen de chocoladesaus met suiker, bloem, cacaopoeder, melk, water en pure chocolade. Kook het een paar minuten en zeef de chocoladesaus .
Ingrediënten: 200 ml melk 200 ml water 200g suiker 2 el bloem 2 el cacaopoeder 50g pure chocolade
Done
5.

Laat de Cheesecake 1 uur rusten en zet het vervolgens 4 uur in de koelkast. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *