Simit Pide met Sucuk

Ben jij een Simit en Pide liefhebber? Dan is deze combinatie iets voor jou! Deze Simit Pide met sucuk is een overheerlijk broodje dat iedereen zou moeten proberen. Het deeg is luchtig en zacht van textuur, waardoor het perfect samengaat met smaakvolle ingrediënten. Met name de combinatie van de sucuk en kasar kaas geeft deze Simit Pide een onweerstaanbare smaak.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
4 el sucuk
100 gram Kaşar kaas
1 el geroosterde sesamzaadjes
0.5 el boter
VOOR DEEG:
280gram bloem
2 tl gist
1 el suiker
30 gram zachte boter
1 medium ei
150 ml warme melk
1 tl zout
VOOR DRUIVENSIROOP MENGSEL:
1 el druivensiroop
1 el water
1 tl bloem

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst het deeg met bloem, gist,suiker, boter, warme melk, zout en ei. Meng alles door elkaar en kneed het deeg 5 minuten. Doe het vervolgens in een kom en laat het 2 uur rijzen op kamertemperatuur.
Done
2.

Maak ondertussen de druivensiroop mix met druivensiroop, water en bloem. Roer het, en zet het opzij. Snijd de sucuk in blokjes en rasp de kasar kaas.
Done
3.

Rol het deeg op en verdeel het in 4 gelijke stukken, maak er balletjes en druk het plat met je vingers.
Done
4.

Besmeer de binnenkant met zachte boter en vul ze met sucuk en kasar kaas. Besmeer de zijkanten met druivensiroop en bestrooi er sesamzaadjes over. Bak het als laatst 15-20 minuten op 180°C in de oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *