Snickerdoodle

35 min

makkelijk

18

Deze koekjes zag ik al een tijdje voorbijkomen, alleen was ik een beetje lui om dit te maken. Het is eigenlijk best wel een simpel recept en dat had ik niet verwacht. Tot nu toe heb ik al vele cookies gemaakt, maar deze Snickerdoodle is van een ander niveau! Met een volle kaneelsmaak en een zachte binnenkant is dit koekje zeker een blijvertje voor mij! Bekijk de video of lees het recept voor deze Snickerdoodle.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
400 gram bloem
230 gram ongezouten boter
250 gram kristalsuiker gebruik 50 gram voor kaneelsuiker
65 gram basterdsuiker
2 tl vanille extract
2 medium eieren
2.5 el kaneel gebruik een halve eetlepel voor kaneelsuiker

Bereidingswijze

1.

Pak een kom en voeg boter en vanille extract toe. Meng dit goed door elkaar en voeg kristalsuiker suiker en basterdsuiker toe. Roer dit goed door.
Done
2.

Gooi vervolgens de eieren, bloem, kaneel, bakpoeder en zout erin. Meng het weer goed door elkaar.
Done
3.

Schep een bolletje en rol het met je handen. Bedek het volledig met kaneelsuiker (gebruik 50 gram suiker en een halve eetlepel kaneel) en doe het voor 10-12 minuten op 190 graden in de oven.
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *