Soufflé Pancake

Heb je zin in een pancake? Dan raad ik deze zeker aan! Deze dikke luchtige soufflé pancake is ideaal voor lunch of ontbijt. Maar het is ook een ideale brunchmeal! Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept, eet smakelijk!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 eierdooier
2 eiwit
20 gram bloem
20 ml melk
15 gram suiker
0.5 tl vanille extract

Bereidingswijze

1.

Scheid de eieren. Voeg bloem en melk toe bij de dooier en klop dit tot een dik beslag. Voeg als laatst vanille extract toe.
Tip je kan ook vanille suiker gebruiken
Done
2.

Klop het eiwit stijf. Voeg hier suiker aan toe en mix het goed door. Vouw dit beslag voorzichtig door het dooierbeslag.
Done
3.

Vet de pan en de kookring in met zonnebloem olie. Zet de pan op laag vuur en schep het beslag voorzichtig in de kookring.
Done
4.

Voeg 1 eetlepel water toe in de pan en doe de deksel erop. Laat dit bakken voor 5 minuten aan beide kanten op een laag vuur.
Done
5.

Serveer de pancakes met toppings naar keuze! Eet smakelijk!
Done

Extra's

Tip doe er chocolade saus op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *