Spaghetti Alio e olio
Spaghetti Aglio e olio is een traditioneel Italiaans pastagerecht uit Napels. Je hebt alleen maar een paar ingrediënten nodig voor dit heerlijke gerecht! Check de video of lees het recept voor deze overheerlijke Spaghetti Alio e olio.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
150 gram spaghetti | |
50 ml extra vierge olijfolie | |
2 teentjes knoflook | |
1 tl chilivlokken | |
2 handjes verse peterselie | |
0.25 limoen | |
1 soeplepel pastawater | |
1 snufje zout |
Bereidingswijze
1.
Kook als eerst de spaghetti voor 8 minuten. Pak vervolgens een pan en voeg olijfolie, knoflook en chilivlokken toe.
Done
2.
Bak de knoflook voor een paar minuten en voeg daarna de spaghetti, peterselie, limoen en één soeplepel pastawater toe
Done
3.
Roer dit even goed door, maak het af met meer chilivlokken en verse peterselie. Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord