Speculoos Brownie

Zoals jullie weten heb ik een speculaas verslaving, daarom moest ik dit speculoos brownie recept maken. De brownies is super fudgy en de chocolade/speculaas combinatie is overheerlijk. Bekijk de video of lees het recept voor deze speculoos brownies.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
90 gram kristalsuiker
35 gram basterdsuiker
25 gram cacaopoeder
100 gram puur chocolade
100 gram ongezouten boter
2 eieren
50 gram bloem
150 gram speculoospasta
40 gram speculaas
1 tl koffie
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Doe de boter en chocolade in een kom en smelt dit. Voeg in een andere kom ei, suiker en basterdsuiker toe en roer het goed door.
Done
2.

Voeg de gesmolten chocolade in het beslag toe en roer dit door. Hierbij is het een tip om een garde te gebruiken en geen mixer, zodat het beslag luchtig blijft. Voeg daarna bloem, cacaopoeder, koffie en zout toe en roer dit weer goed door.
Done
3.

Pak een ovenschaal en beleg het met bakpapier. Giet de helft van het beslag hierin en voeg de speculoospasta toe. Meng dit en top het af met speculaas koekjes. Vervolgens gaat de andere helft van het beslag hierop en daarna weer de koekjes. Doe het als laatst in de oven op 180 graden voor 25 minuten. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *