Speculoos Pudding

70 min

makkelijk

2

Geniet van de zalige eenvoud van deze Speculoos Pudding, een betoverend dessert met slechts 4 ingrediënten! Deze zijdezachte lekkernij, doordrenkt met de rijke smaak van speculaas, wordt bekroond met een topping van gesmolten speculoospasta. Met minimale moeite bereik je maximale smaaksensatie.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
3 el speculoospasta
350 ml melk
3 el maizena
50 gram suiker
VOOR TOPPING:
2 el gesmolten speculoospasta

Bereidingswijze

1.

Smelt als eerst de speculoospasta en voeg gesmolten speculoospasta, melk en maizena toe in een kom. Meng alles goed door elkaar en zet het opzij.
Ingrediënten: 3 el speculaaspasta 100 ml melk 3 el maizena
Done
2.

Doe de rest van de melk en suiker in een pan, laat de suiker even smelten en voeg daarna het speculoos mengsel toe. Roer het een paar minuten op laag vuur en giet het daarna in kommetjes.
Ingrediënten: 250 ml melk 50g suiker
Done
3.

Laat het 1 uur afkoelen in de koelkast en maak het af met nog meer speculoospasta. Eet smakelijk!
Topping: 2 el gesmolten speculaaspasta
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *