Spicy Cajun Chicken Pasta

Deze pittige Cajun pasta met kip is niet alleen heerlijk, maar ook eenvoudig te bereiden. Met de perfecte combinatie van Cajun kruiden en paprika zul je genieten van een explosie van smaken in elke hap. De cayennepeper geeft dit romige pastagerecht een pittige kick!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
300 gram pasta
400 gram kipdijfilet
1 rode paprika
1 1 gele paprika
1 rode ui
2 teentjes knoflook
1 el ongezouten boter
VOOR MARINADE:
2 el olijfolie
1 el sojasaus
3 tl cajunkruiden
1 tl zout
VOOR SAUS:
300 ml kookroom
125 gram mascarpone
2 el tomatenpuree
100 ml pastawater
1 el cajunkruiden
2 tl cayennepeper
20 gram Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst de marinade met olijfolie, sojasaus, cajunkruiden en zout. Gooi de kipdijfilet erin, meng het met je handen en laat het 20 minuten marineren.
Done
2.

Gril de kip , snijd het in blokjes en zet het opzij. Bak vervolgens de paprika’s en zet het ook apart.
Done
3.

Breng het pastawater op smaak met zout en kook de pasta. Maak in dezelfde pan de saus, smelt boter en fruit de knoflook en ui.Voeg daarna tomatenpuree, pastawater, kookroom, mascarpone, cajunkruiden, cayennepeper en Parmezaanse kaas toe.
Done
4.

Meng alles door elkaar en voeg pasta, paprika’s en de kip toe. Roer het, en maak het af met Parmezaanse kaas en peterselie. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *