Spicy Chicken Paratha

Probeer deze heerlijke Spicy Chicken Paratha, een verrukkelijk gerecht dat perfect is voor iftar. Deze parathadeegpakketjes zijn gevuld met pittige romige kip en mozzarella. Dit recept is niet alleen snel en super makkelijk te bereiden, maar zorgt ook voor een explosie van smaken in elke hap. Serveer het met een pittige chilisaus voor een extra kick.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
10 parathadeeg
1 klein ei
VOOR VULLING:
300 gram kipfilet
1 el ongezouten boter
1 medium ui
0.5 rode paprika
3 el sojasaus
2 el chilisaus
0.5 el mosterd
1 el srirachasaus
125 ml kookroom
1 tl peper
1 tl paprikapoeder
2 tl chilivlokken
50 gram mozzarella
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Kook eerst de kip gedurende 20 minuten en trek het vervolgens uit elkaar met behulp van twee vorken.
Done
2.

Smelt boter in een pan en bak de ui en rode paprika kort. Voeg vervolgens de kip, kookroom, sojasaus, chilisaus, srirachasaus, mosterd, chilivlokken, peper, paprikapoeder en zout toe. Meng alles goed door elkaar en laat het afkoelen.
Ingrediënten: 300g kipfilet 1 el boter 1 medium ui 1/2 rode paprika 3 el sojasaus 2 el chilisaus 1/2 el mosterd 1 el srirachasaus 125 ml kookroom 1 tl peper 1 tl paprikapoeder 2 tl chilivlokken 1 tl zout
Done
3.

Neem dan een vel parathadeeg, snijd het in tweeën en voeg het kipmengsel en mozzarella toe. Vouw het parathadeeg dicht, druk de zijkanten plat en knijp het dicht met je vingers.
Ingrediënten: 10x parathadeeg 50g mozzarella
Done
4.

Besmeer de gevulde deegpakketjes met geklutst ei en bak ze vervolgens gedurende 20 minuten op 180°C in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 1 klein ei
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *