Spicy Chicken Pasta

Wanneer ik niet weet wat ik moet maken, is spicy chicken pasta de oplossing. De combinatie cayennepeper en chilivlokken geeft deze pasta een heerlijk pittige smaak. Zeker een aanrader voor de spicy lovers! Bekijk de video of lees het recept voor deze super lekkere spicy chicken pasta.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
200 gram pasta pastasoort naar wens
150 ml melk of verse slagroom
80 ml pastawater
1 kippenbouillon
30 gram mozzarella
0.5 medium ui
1 el tomatenpuree
1 el boter
1 el peterselie
2 teentjes knoflook
1 snufje peper
1 tl chilivlokken
1 snufje zout
MARINADE KIP
250 gram kipdijfilet
2 el olijfolie
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Voeg de kipfilet, olie en kruiden in een kom. Roer dit en laat het voor minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
Done
2.

Kook de pasta en bak de kip voor 5-6 minuten. Zet de kip apart en voeg in dezelfde pan boter, ui, knoflook, chillivlokken en tomatenpuree toe. Roer dit goed door.
Done
3.

Voeg in een beker de kippenbouillon en het pastawater toe. Mix dit tot de kippenbouillon is opgelost en giet dit in de pan.Voeg ook melk, peper, zout, pasta, kipfilet, mozzarella en peterselie toe en roer het goed door. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *