Spicy Kebab

Wie houdt er nou niet van kebab? Deze simpele spicy (airfryer) kebab is lekker samen met kurkuma rijst. Je kan de rijst weglaten of vervangen, gebruik bijvoorbeeld broccoli rijst of bloemkoolrijst. Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept. Eet smakelijk!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram kipfilet
2 el olijfolie
2 el marrakech kruiden
1 tl gedroogde peterselie
1 tl chilivlokken
VOOR GELE RIJST
200 gram voorgestoomde basmati
1 tl kurkuma
30 gram boter
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Marineer de in blokjes gesneden kipfilet met olijfolie, Marrakech kruiden, gedroogde peterselie en chilivlokken. Laat het minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
Done
2.

Pak het kipfilet en prik de satépen erin, ik heb er in totaal 4 kunnen maken. Doe ze in de airfryer of oven voor 15 minuten en draai ze om de 5 minuten om.
Done
3.

Maak ondertussen de rijst, smelt de boter en voeg voorgestoomde rijst, kurkuma en een beetje kokend water toe. Laat de rijst 3 minuten opwarmen.
Done
4.

Serveer de spicy kebab met tortilla, salade en knoflooksaus. Eet smakelijk!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.