Stuffed Shells

Deze pastaschelpen zijn gevuld met een heerlijk drie-kazen mengsel van ricotta, mozzarella en Parmezaanse kaas. Dit is misschien wel de perfecte comfort food! Check de video of lees het recept voor deze overheerlijke Stuffed Shells.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
9 pastaschelpen
150 gram tomatensaus
30 gram mozzarella
VOOR VULLING:
75 gram ricotta
100 gram mozzarella
20 gram parmezaanse kaas
1 medium ei
1 handje peterselie
1 snufje zwarte peper
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Kook als eerst de pastaschelpen voor 11-13 minuten.
Done
2.

Pak daarna een kom en voeg ricotta, mozzarella, parmezaanse kaas, ei, peterselie, peper en zout toe. Roer het goed door en zet het aan de kant.
Done
3.

Pak daarna een ovenschaal en voeg pastasaus toe. Schep de kaasvulling in de pastaschelpen en verplaats ze in de ovenschaal.
Done
4.

Strooi nog mozzarella en doe er vervolgens aluminiumfolie eromheen. Bak het eerst voor 30 minuten op 190 graden en daarna zonder folie voor 6 minuten op 190 graden in de oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *