Sucuk Baguette

Sucuk is mijn favoriete worst, ze noemen het ook wel de Turkse knoflookworst. Het wordt meestal gegeten tijdens ontbijt samen met gebakken ei. Ik heb besloten om dit in een baguette te doen en de combinatie met cheddar was onbeschrijfelijk! Bekijk de video of lees het recept voor deze Sucuk Baguette.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 kruidenboter stokbrood
6 plakjes sucuk
4 plakjes cheddar
1 snufje oregano als topping erop strooien
1 ei

Bereidingswijze

1.

Doe als eerst de baguette in de oven voor 5 minuten. Haal het kruidenboter stokbrood uit de oven en voeg sucuk en plakjes cheddar tussen de sneetjes. Smeer daarna ei op het gehele brood en strooi er een beetje oregano overheen. Doe het nogmaals in de oven voor 8-10 minuten op 200 graden. Eet smakelijk!
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.