Taco Chicken Tenders
Deze Chicken Tenders zijn vol van smaak dankzij de tacokruiden en worden bereid in de airfryer voor een extra krokante textuur. De tenders zijn ongelooflijk sappig en worden perfect gecombineerd met een romige zure room chipotle saus.
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
500 gram kipfilet | |
100 gram tuc koek | |
1/2 el tacokruiden | |
VOOR MARINADE: | |
250 ml karnemelk | |
1 el tacokruiden | |
1 el zout | |
VOOR SAUS: | |
100 gram zure room | |
2 el chipotle saus |
Bereidingswijze
1.
Snijd als eerst de kip in lange dikke reepjes, doe ze daarna in een kom en voeg karnemelk, tacokruiden en zout toe. Meng alles door elkaar en laat het minimaal 30 minuten marineren in de koelkast.
Done
2.
Gooi vervolgens de tuc koekjes en tacokruiden in de foodproccesor en maal het fijn. Haal de kip erdoorheen en bak 15 minuten in de airfryer op 180 graden of 20-25 minuten in de oven op 180 graden.
Done
3.
Maak als laatst de saus met zure room en chipotle saus. Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord