Tatta Baguette
15 min
super makkelijk
2
Een Hollandse baguette op maat! Deze baguette heeft alle kenmerken, kruidenboter, frikandel, ui en augurk. Een ultieme combinatie! Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept. Eet smakelijk!
Geen Reviews
Ingrediënten
Porties Wijzigen
2 frikandellen | |
2 kruidenboter baguettes | |
30 gram mozzarella | |
0.5 rode ui | |
2 augurken | |
1 el olijfolie | |
2 el mayonaise | |
2 el ketchup |
Bereidingswijze
1.
Bak de frikandellen voor 10 minuten in de airfryer, oven of koekenpan. Snijd de baguette en doe het voor 5 minuten in de oven op 180 graden.
Done
2.
Haal de baguette uit de oven en voeg de gesneden frikandel toe. Smeer olijfolie aan de zijkanten van de baguette en strooi mozzarella. Doe het nog voor 10 minuten in de oven.
Done
3.
Haal de baguette weer uit de oven en voeg ui, augurk, mayonaise en ketchup toe . Eet smakelijk!
Done
Geef een antwoord