Tiktok Garlic Bread

Deze garlic bread met gestoofde knoflook is op dit moment trending op Tiktok. Wij hebben hier een mijnsmaak draai aan gegeven, en het resultaat is ongelooflijk! Check de video of lees het recept voor deze overheerlijke Garlic Bread.

5 van 2 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 grote ciabatta
2 bollen knoflook
1 el olijfolie
1 snufje zeezout
100 gram ongezouten boter
20 gram parmezaanse kaas
1 tl oregano
1 tl gerookte paprikapoeder
1 snufje peper
2 tl chilivlokken optioneel
1 handje peterselie
60 gram mozzarella

Bereidingswijze

1.

Pak 2 bollen knoflook en snijd van beide het topje ervan af. Doe ze daarna op een folie, giet er vervolgens olijfolie eroverheen en bestrooi het met grof zout.
Done
2.

Leg daarna bakpapier erbovenop en vouw de folie dicht. Doe het voor 45 minuten op 200 graden in de voorverwarmde oven.
Done
3.

Snijd ondertussen het ciabatta brood in tweeën (we gaan ze allebei gebruiken). Haal daarna de knoflook uit de oven en laat het 10 minuten rusten.
Done
4.

Pak vervolgens een kom en voeg boter, de knoflookbollen, parmezaanse kaas, oregano, gerookte paprika, zwarte peper, peterselie, en chilivlokken toe. Meng het goed door elkaar en besmeer dit op de ciabatta's.
Done
5.

Doe het als eerst voor 10 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven, haal het eruit en voeg daarna mozzarella toe. Doe het nog een keer in de oven voor 10 minuten en dit heerlijke knoflookbrood is klaar. Eet smakelijk!
Done

2 Reacties

  • Elise

    Omg wat hou ik van die recepten van jullie! Volg jullie al sinds het begin op tiktok, maar jeetje hier staat het zo goed uitgelegd! Toppertjes zijn jullie deze ga ik dit weekend sowieso maken! 🤤🤤🤤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *